Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen promoot Sinterklaasfeest met vlogs

11-10-2019, 12.39 uur

Attractiepark Slagharen zet een Zwarte Piet in om een groot evenement te promoten. Op zaterdag 23 en zondag 24 november vindt in het Overijsselse pretpark Het Slagharen Sinterklaasfeest plaats, met speciaal entertainment. Om daar aandacht voor te vragen, heeft men een nieuw YouTube-kanaal in het leven geroepen.

Daarop verschijnen vlogs van hoofdpersonage Stuntelpiet, die zijn eigen show krijgt in het American Circus Theater. "Er komen in totaal drie vlogs en zes korte video's over de activiteiten tijdens het weekend", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Naast de show kunnen jonge bezoekers een pietendiploma halen door deel te nemen aan extra activiteiten, waaronder een pietendisco. Verder zijn Sinterklaas en de Pieten onderdeel van de lichtjesparade Miracle of Lights. Tickets voor het feestweekend kosten 13,50 euro, inclusief toegang tot een schaatsbaan en zwemparadijs Aqua Mexicana.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be