Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Cars-attractie in Disneyland Paris na negen maanden weer open

14-10-2019, 11.44 uur

Na een onderhoudsbeurt van maar liefst negen maanden is de Cars-attractie in Disneyland Paris heropend. Bezoekers van het Walt Disney Studios Park kunnen sinds afgelopen weekend weer een ritje maken in Cars Quatre Roues Rallye. De automolen was sinds januari buiten gebruik voor een renovatie.

De afgelopen maanden zijn alle decoraties en technische onderdelen opgeknapt en waar nodig vervangen. Op het oog is er weinig veranderd. Wel zien de decorstukken er weer als nieuw uit dankzij een likje verf.

De familieattractie met twaalf draaiende autootjes bevindt zich in themagebied Toon Studio, tussen spinning coaster Crush's Coaster en kindergedeelte Toy Story Playland. Cars Quatre Roues Rallye opende in 2007. Het omliggende gebied is aangekleed als het fictieve stadje Radiator Springs, bekend van de Cars-animatiefilms.

Frozen
Dankzij de heropening van Cars Quatre Roues Rallye telt het Walt Disney Studios Park nu negen verschillende attracties en een stuntshow. Volgende maand gaat de muzikale Frozen-attractie Animation Celebration open.

























Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be