Disneyland Paris

Cars-attractie in Disneyland Paris na negen maanden weer open

14-10-2019, 11.44 uur | Reacties

Na een onderhoudsbeurt van maar liefst negen maanden is de Cars-attractie in Disneyland Paris heropend. Bezoekers van het Walt Disney Studios Park kunnen sinds afgelopen weekend weer een ritje maken in Cars Quatre Roues Rallye. De automolen was sinds januari buiten gebruik voor een renovatie.

De afgelopen maanden zijn alle decoraties en technische onderdelen opgeknapt en waar nodig vervangen. Op het oog is er weinig veranderd. Wel zien de decorstukken er weer als nieuw uit dankzij een likje verf.


ZIE OOK: Disneyland Paris presenteert plannen voor nieuwe Frozen-attractie

De familieattractie met twaalf draaiende autootjes bevindt zich in themagebied Toon Studio, tussen spinning coaster Crush's Coaster en kindergedeelte Toy Story Playland. Cars Quatre Roues Rallye opende in 2007. Het omliggende gebied is aangekleed als het fictieve stadje Radiator Springs, bekend van de Cars-animatiefilms.

Frozen
Dankzij de heropening van Cars Quatre Roues Rallye telt het Walt Disney Studios Park nu negen verschillende attracties en een stuntshow. Volgende maand gaat de muzikale Frozen-attractie Animation Celebration open.

ZIE OOK: Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Paris zeven maanden dicht

Reacties