Attractiepark Toverland

Operationeel directeur verlaat Toverland

10-10-2019, 10:11 uur | ReactiesFoto: promenadefotos

De operationeel directeur van Toverland vertrekt. Teun Dielesen (25) werd vorig jaar nog binnengehaald als "de jongste pretparkdirecteur van de Benelux". Vandaag maakt het Limburgse attractiepark bekend dat het directielid weer stopt per 1 december.

Zijn taken worden voorlopig waargenomen door de overige drie directieleden: algemeen directrice Caroline Kortooms, technisch directeur Paul Oomen en commercieel directrice Carin van Berkel.


ZIE OOK: Toverland heeft jongste pretparkdirecteur van de Benelux

Dielesen was in 2018 nauw betrokken bij de grote uitbreiding van Toverland, toen ruim 35 miljoen euro geïnvesteerd werd in twee nieuwe themagebieden. Tegelijkertijd studeerde hij nog. Anderhalf jaar na zijn aanstelling houdt hij het alweer voor gezien.

Vertrouwen
De directeur wil zich "nóg breder gaan ontwikkelen als professional en zijn talenten gaan inzetten bij andere grote, inspirerende bedrijven", staat in een persbericht. "Ik heb me altijd erg welkom gevoeld binnen het team en wil mijn collega's dan ook hartelijk danken", zegt Dielesen in een verklaring. "Ik ben Toverland dankbaar voor de kans en het vertrouwen dat mij gegeven is."

Dielesen is de schoonzoon van directrice Caroline Kortooms. Hij heeft een relatie met haar dochter Ankie Maessen. Zij nam enkele maanden geleden afscheid van Toverland, nadat ze de afgelopen jaren onder meer parkmanager en operationeel manager was.

ZIE OOK: Toverland wil weer miljoenen euro's lenen

Reacties