Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Ontwerpen voor nieuw vakantiepark Plopsaland liggen op straat

10-10-2019, 14.00 uur

Plopsaland De Panne maakt plannen voor de bouw van een groot vakantiepark met tientallen bungalows. Nu het attractiepark een vergunning heeft aangevraagd, zijn de ontwerpen voor het project op straat komen te liggen. Daaruit blijkt dat het vakantiepark zal bestaan uit een grote vijver waar de vakantiehuisjes omheen worden gebouwd.

In de oorspronkelijke plannen werd nog gesproken over 150 vakantiehuizen. Dat aantal is inmiddels bijgesteld naar 83 huisjes, waarvan 72 bungalows voor zes, acht, tien of twaalf personen en elf speciale themahuizen voor acht, tien of twaalf vakantiegasten.

Die staan straks in het teken van Studio 100-producties als Kabouter Plop, Bumba, K3 en Wickie de Viking. Op één tekening zijn onder meer circustenten, paddenstoelen, een schip en een kasteel te herkennen.

Camping
Er komen ook staanplaatsen voor caravans en tenten. Het vakantiepark van tien hectare wordt gebouwd op de plek van een oude camping die Plopsa enkele jaren geleden heeft overgenomen. De huidige camping voor vaste verblijfsgasten blijft bestaan.

Het project zou 30 miljoen euro moeten kosten. Voorlopig gaat men uit van 2023 als openingsjaar. Op dit moment ligt de focus op de bouw van het Plopsa Hotel, even verderop. Deze week werd daar het hoogste punt bereikt.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be