Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Radiostation Efteling gaat het land in

10-10-2019, 10.46 uur

Het radiostation van de Efteling zendt binnenkort twee weken lang uit vanaf een andere locatie. Normaal gesproken bevindt de studio van Efteling Kids Radio zich ín het attractiepark, maar tijdens de herfstvakantie komt daar verandering in.

Van maandag 14 tot en met zondag 27 oktober worden de uitzendingen verzorgd vanuit Hilversum. Dan staat de speciale locatiestudio van Efteling Kids Radio in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, ter gelegenheid van honderd jaar radio in Nederland.

Van 11.00 tot 13.00 uur verzorgen de dj's van het station een radioworkshop voor jonge bezoekers. Van 14.00 tot 18.00 uur is er een live uitzending. Bovendien zal er doordeweeks regelmatig een bekende radiomaker aanschuiven, waaronder Giel Beelen, Michiel Veenstra en Lindo Duvall. Ook Ron Boszhard komt langs.

Carnaval
Op vrijdag 18 en vrijdag 25 oktober maakt zangeres Monique Smit haar eigen programma. Rob Janssen (NPO 3FM) krijgt zijn eigen show op woensdag 16 oktober. Hij is bij het grote publiek bekend als de carnavalsact Lamme Frans. Enkele jaren geleden betichtte Janssen de Efteling nog publiekelijk van plagiaat.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be