Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland wijzigt openingstijden in winterperiode

09-10-2019, 13.48 uur

Toverland krijgt andere openingstijden in de wintermaanden. Doordeweeks blijft het park een uur korter open dan voorheen, namelijk van 11.00 tot 17.00 uur in plaats van vanaf 10.00 uur. In de weekenden en kerstvakantie opent én sluit het attractiepark een uur later.

In de weekenden kunnen bezoekers komende winter niet meer terecht van 10.00 tot 17.00 uur, maar van 11.00 tot 18.00 uur. Tijdens de kerstvakantie zijn de poorten geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Dat was eerder 10.00 tot 18.00 uur. Alleen op 24 en 31 december en 1 januari sluit Toverland al om 18.00 uur.

Volgens een woordvoerster wil Toverland met de nieuwe openingstijden "beter inspelen op de verblijfsduur van de gasten". Bezoekers zouden 's winters liever wat later komen en vertrekken. Doordeweeks hebben zij straks een uur minder de tijd dan voorgaande jaren: Toverland is dan nog maar zes uur per dag geopend. "We zorgen ervoor dat onze gasten steeds genoeg tijd hebben om het park te ontdekken", reageert de voorlichtster.

Toos
In de winterperiode - van 4 november tot eind maart - zijn in principe alleen de overdekte themagebieden van Toverland toegankelijk: Land van Toos en Wunderwald. In de kerstvakantie komt daar themadeel Ithaka bij.

Afgelopen zomer werden de openingstijden van Toverland ook al ingekort. In de zomer van 2018 sloot het park in Sevenum nog standaard om 19.00 uur, dit jaar werd dat bijgesteld naar 18.00 uur. Men gaf wel aan dat op drukke dagen alsnog besloten kon worden om een uur langer open te blijven. Dat is dit zomerseizoen precies één keer gebeurd, namelijk op 16 augustus.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be