Walibi Holland

Walibi Holland installeert single riders-wachtrij bij Goliath

05-10-2019, 15:59 uur | Reacties

Wie het niet erg vindt om alleen in Walibi-achtbaan Goliath te gaan, hoeft voortaan minder lang te wachten. Het pretpark heeft bij de bekende mega coaster een speciale single riders-wachtrij geïnstalleerd. Daarmee vullen medewerkers lege plekken in de karretjes op, zodat de capaciteit van de attractie verhoogd wordt.

De single riders-rij komt net op tijd voor de drukbezochte Halloween Fright Nights. Het horrorevenement gaat vandaag van start. De reguliere wachttijd bij Goliath bedraagt vanmiddag zo'n drie kwartier. Single riders zijn binnen een kwartier aan de beurt.


ZIE OOK: Efteling opent nieuwe single riders-wachtrij bij Vliegende Hollander

Naast Goliath beschikken freefall tower Space Shot en de achtbanen Lost Gravity, Speed of Sound, Condor en Untamed over een aparte rij voor personen die alleen zijn. Bezoekers die helemaal niet willen wachten, kunnen tegen betaling gebruikmaken van de Fast Lane.

Snelste
Tot afgelopen zomer was Goliath de snelste achtbaan van de Benelux. Die titel heeft het blauwe monster inmiddels moeten afstaan aan triple-launch coaster Fury in Bobbejaanland, goed voor een maximumsnelheid van 106,6 kilometer per uur.

ZIE OOK: Achtbanen Walibi Holland krijgen single riders-rij

Reacties