Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Eerste souvenirs Frozen II te koop in Disneyland Paris

04-10-2019, 21.16 uur

Disneyland Paris maakt zich op voor de première van de nieuwe Disney-film Frozen II. Ruim zes weken voordat de langverwachte blockbuster in de bioscopen draait, liggen de bijbehorende souvenirs al in de Disney-winkels. Het gaat onder meer om knuffels van nieuwe Frozen-personages.

Zo kunnen bezoekers van Disneyland alvast kennismaken met pluchen versies van waterpaard Nokk en salamander Bruni. Zij spelen een belangrijke rol in Frozen II. Verder worden nu al poppen en knuffels verkocht van hoofdrolspeelsters Anna en Elsa in hun nieuwe outifts.

De salamander en het paard kosten respectievelijk 14 euro en 30 euro. Het originele kostuum van Elsa gaat voor 80 euro over de toonbank. Voor de poppen en knuffels van Anna en Elsa vraagt men 30 euro per stuk. Een verpakking met beide figuren als pop kost 45 euro.

Disney Village
De souvenirlijn is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de winkel La Chaumière des Sept Nains in het Disneyland Park, de Walt Disney Studios Store in het Walt Disney Studios Park en de Disney Store in uitgaansgebied Disney Village.

Frozen II gaat dieper in op de magische krachten van ijskoningin Elsa. De film werd geregisseerd door Jennifer Lee en Chris Buck, die ook het eerste deel uit 2013 voor hun rekening namen.

Nieuwe attractie
Disneyland Paris laat de première van Frozen II niet ongemerkt voorbijgaan. Op 17 november opent in het Walt Disney Studios Park de muzikale nieuwe attractie Animation Celebration, die volledig in het teken staat van Frozen-liedjes. Over enkele jaren opent daar zelfs een enorm Frozen-themagebied.















Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be