Disneyland Paris

Eerste souvenirs Frozen II te koop in Disneyland Paris

04-10-2019, 21:16 uur | Reacties

Disneyland Paris maakt zich op voor de première van de nieuwe Disney-film Frozen II. Ruim zes weken voordat de langverwachte blockbuster in de bioscopen draait, liggen de bijbehorende souvenirs al in de Disney-winkels. Het gaat onder meer om knuffels van nieuwe Frozen-personages.

Zo kunnen bezoekers van Disneyland alvast kennismaken met pluchen versies van waterpaard Nokk en salamander Bruni. Zij spelen een belangrijke rol in Frozen II. Verder worden nu al poppen en knuffels verkocht van hoofdrolspeelsters Anna en Elsa in hun nieuwe outifts.


ZIE OOK: Disneyland Paris presenteert plannen voor nieuwe Frozen-attractie

De salamander en het paard kosten respectievelijk 14 euro en 30 euro. Het originele kostuum van Elsa gaat voor 80 euro over de toonbank. Voor de poppen en knuffels van Anna en Elsa vraagt men 30 euro per stuk. Een verpakking met beide figuren als pop kost 45 euro.

Disney Village
De souvenirlijn is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de winkel La Chaumière des Sept Nains in het Disneyland Park, de Walt Disney Studios Store in het Walt Disney Studios Park en de Disney Store in uitgaansgebied Disney Village.

Frozen II gaat dieper in op de magische krachten van ijskoningin Elsa. De film werd geregisseerd door Jennifer Lee en Chris Buck, die ook het eerste deel uit 2013 voor hun rekening namen.

Nieuwe attractie
Disneyland Paris laat de première van Frozen II niet ongemerkt voorbijgaan. Op 17 november opent in het Walt Disney Studios Park de muzikale nieuwe attractie Animation Celebration, die volledig in het teken staat van Frozen-liedjes. Over enkele jaren opent daar zelfs een enorm Frozen-themagebied.ZIE OOK: Disneyland Paris onthult ontwerp voor Frozen-themagebied

Reacties