Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Spectaculaire VR-attractie aangekondigd voor Zuid-Hollands winkelcentrum

04-10-2019, 22.49 uur | Reacties

Nederland is over een tijdje een spectaculaire VR-attractie rijker. De bijzondere virtualreality-ervaring The Void krijgt een vestiging in ons land. De attractie wordt onderdeel van een hypermodern nieuw winkelcentrum in het Zuid-Hollandse Leidschendam, bij Den Haag.

Daar opent in 2020 de Westfield Mall of the Netherlands, met 280 winkels en 45 eetgelegenheden op een oppervlakte van 117.000 vierkante meter. Het project gaat honderden miljoenen euro's kosten. The Void wordt één van de trekpleisters in het complex.

De VR-attractie is al een tijdje te vinden in de twee Amerikaanse Disney-resorts: Disneyland in Californië en Walt Disney World in Florida. Ook opende in 2017 een tijdelijke vestiging in Londen. Nu zijn er plannen voor VR-centra in Parijs, Londen, Stockholm én Leidschendam.

Star Wars
Wie The Void binnenstapt, waant zich in een andere wereld dankzij een virtualreality-pak met een bril, een harnas, een koptelefoon en een virtueel geweer. Deelnemers moeten samenwerken om een interactief verhaal in goede banen te leiden. Er zijn verschillende thema's mogelijk. Zo bieden de Disney-resorts VR-belevingen aan rond Star Wars en animatiefilm Ralph Breaks the Internet.Reacties