Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Fright Nights te eng? Nu ook Halloween voor kinderen in Walibi

06-10-2019, 09.57 uur

Halloween in Walibi Holland is nu ook geschikt voor kinderen. De heftige Halloween Fright Nights in het pretpark zijn al jaren een begrip. Dit weekend start de kindvriendelijke tegenhanger Halloween Spooky Days, bedoeld voor bezoekers van 6 tot 12 jaar.

Alle halloweenactiviteiten bevinden zich overdag aan de rechterkant van het park. Speciaal voor kinderen worden een spookhuis, een walkthrough en twee scare zones - die voor de gelegenheid griezelzones worden genoemd - opengesteld. De mascotte van de Spooky Days heet Daysee. Zij loopt overdag in het park rond.

Spookhuis Spooky Manor is de mildere versie van het bekende haunted house Jefferson Manor, met een verkorte looproute. De attractie is open van 13.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten 2,50 euro. De gratis walkthrough Campsite the Sunshine kennen bezoekers van de Fright Nighs als Campsite of Carnage.

Spinnen aaien
In de zone Pirates Cove leren de kleintjes zwaardvechten met piraten. Het gebied Firepit wordt bevolkt door rednecks die spelletjes spelen met kinderen, zoals het gooien van wc-brillen. Ook wordt er met chocoladezoenen gesmeten. Verder kunnen jonge en oude waaghalzen levende slangen en spinnen aaien.

Walibi is gewend om tijdens de halloweenperiode alleen jongeren aan te spreken. Daar komen nu gezinnen met kinderen bij. Marketingdirecteur Marc Guffens vertelde onlangs in een interview met Looopings dat het familie-evenement de komende jaren zal moeten groeien. "We zullen merken dat we sommige dingen goed doen en sommige dingen minder goed. Je moet ons wel twee, drie jaar de kans geven om dit product te laten evolueren."

Geldig
Na dit weekend staan de Halloween Spooky Days van vrijdag 11 tot en met zondag 27 oktober dagelijks op het programma, steeds van 10.00 tot 17.00 uur. Op tien dagen in die periode vinden 's avonds de Halloween Fright Nights plaats, van 18.00 tot 23.00 uur. Bezoekers zijn dan vrij om in het park te blijven. Alle tickets zijn de hele dag geldig.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be