Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Opvallende sponsordeal: Plopsaland wijzigt naam van Plopsa Theater

01-10-2019, 14.57 uur

Plopsaland heeft een opvallende overeenkomst gesloten. Het grote theater in het Vlaamse attractiepark krijgt een nieuwe naam. Vanaf 11 oktober wordt het bekende Plopsa Theater gesponsord door Proximus, het grootste telecommunicatiebedrijf in België. Dan gaat het theatercomplex officieel door het leven als Proximus Theater.

De komende tijd wordt de nieuwe naam - met een bijbehorend logo - langzaam maar zeker ingevoerd. Ook het beeldmerk op de gevel zal worden aangepast. De website van het theater is voortaan bereikbaar via proximustheater.be.

Plopsaland en Proximus werken al langer met elkaar samen. Zo verzorgt de firma de wifi en oplaadpunten voor mobiele telefoons in het park. Ook vinden er regelmatig evenementen voor Proximus-klanten plaats in Plopsaland. Nu gaan beide partijen nog een stap verder.

Neutraler
"We geven het theater met deze verandering een neutralere naam voor externe concerten, musicals en liveoptredens die buiten de uren van het park plaatsvinden", zegt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof. "Anderzijds linken we onze eigen parkshows rechtstreeks aan Proximus, die Studio 100 TV in haar aanbod heeft."

De theaterzaal, gelegen bij de entree van Plopsaland De Panne, opende in 2013. Er is plaats voor 1400 toeschouwers. De aangrenzende foyer heeft een capaciteit van ongeveer 1200 personen. Volgend jaar gaat pal naast het theater het eerste Plopsa Hotel open.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be