Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

700.000 tv-kijkers zien Efteling-special bij Dancing with the Stars

01-10-2019, 02.16 uur | Reacties

Ruim 700.000 tv-kijkers kregen afgelopen weekend een zeer uitgebreide reclamespot voor de Efteling voorgeschoteld. Het attractiepark had de portemonnee getrokken voor een samenwerking met het RTL-programma Dancing with the Stars. Daarom begon de tv-show zaterdagavond met een minuten durende promotievideo die was opgenomen in de Efteling.

Inmiddels is de Efteling-special ook terug te kijken op YouTube. Het filmpje begint in het Sprookjesbos, waar mascotte Pardoes de dansers 'betovert'. Later wordt er gedanst op het Herautenplein, bij Baron 1898, bij Fata Morgana en in de koningszaal van Symbolica.

Uiteindelijk zorgt Pardoes ervoor dat de dansers in de tv-studio terechtkomen, waar het Paleis der Fantasie nog schittert op de achtergrond. Ook de nar zelf laat zich daar nog even zien.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be