Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen breekt vier attracties af

11-06-2012, 16.27 uur

Vier attracties in Attractiepark Slagharen gaan na dit seizoen tegen vlakte. Het gaat om de Enterprise, de Rodeo Rider, de Dream Catcher (Traumboot) en de Nautilus.

De hoge onderhoudskosten wegen niet meer op tegen de populariteit van de attracties, vertelde directrice Angelique Klar aan Looopings. Er komen volgend jaar meerdere nieuwigheden voor in de plaats. Klar: "We gaan geen bestaande zaken uit andere parken verplaatsen. De nieuwe attracties zijn echt spiksplinternieuw."

De Nautilus wordt in ieder geval gesloopt. Een deel van de thematisering zal achterblijven als herinnering aan de 44 jaar oude klassieker. Op de vrijgekomen plek komen nieuwe attracties te staan in de stijl van schrijver Jules Verne.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be