Efteling

Efteling lanceert smartphone-app voor kleine kinderen

29-09-2019, 23:48 uur | Reacties

De Efteling heeft een smartphone-app ontwikkeld bedoeld voor de allerjongste Efteling-fans. Met de gratis app Efteling Kids kunnen zij zich thuis of onderweg naar hartenlust bezighouden met het attractiepark. De applicatie, geschikt voor telefoons en tablets, bestaat onder andere uit video's, verhalen, puzzels en kleurplaten.

Daarnaast kunnen gebruikers vanuit de app rechtstreeks luisteren naar Efteling Kids Radio. In de officiële beschrijving wordt gesproken over "een handzame én veilige omgeving zonder reclame of wegklikmogelijkheid". De app is bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar. "Zo weet je zeker dat je kind kijkt naar content die past bij zijn of haar leeftijd."


ZIE OOK: Efteling stopt met kindermarketing in supermarkten

Ook is de Efteling Kids-app voorzien van een controlepaneel voor ouders, alleen toegankelijk na het oplossen van een rekensom. Daar kan men het volumeniveau aanpassen en een timer inschakelen. Na de ingestelde tijd stopt de app automatisch.

Makkelijk
Het menu bestaat uit eenvoudige symbooltjes. "Door de intuïtieve bediening vindt je kind makkelijk zelf zijn of haar weg in de app", luidt de uitleg. De app is sinds enkele dagen te downloaden via Google Play en de App Store van Apple.ZIE OOK: Efteling lanceert nieuw spelletje: raad de Efteling-bewoner

Reacties