Honig Halloween Nights

Halloween bij McDonald's: horroracteurs in McDrive

30-09-2019, 15:23 uur | Reacties

Bij een vestiging van McDonald's wordt de McDrive komend weekend omgebouwd tot een horrorattractie. Wie zaterdagavond gebruikmaakt van de McDrive bij de McDonald's in het Gelderse Beuningen, krijgt scare actors achter zich aan. Het gaat om een promotiestunt voor de Honig Halloween Nights, een halloweenfeest in Nijmegen.

De actie wordt The Halloween Drive & Dinner genoemd. "We geven bezoekers van McDonald's alvast een voorproefje op ons spookhuis, inclusief special effects", vertelt initiatiefnemer Michael Snoek aan Looopings. "Er komen zes à zeven acteurs die automobilisten de stuipen op het lijf zullen jagen, van het opnemen van de bestelling tot het ontvangen van het eten."


ZIE OOK: Halloween begint vroeg: eerste spookhuizen zijn al geopend

De actie in de McDrive duurt van 20.00 tot 23.00 uur. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. "Vanwege de horrorscènes is het niet geschikt voor kinderen jonger dan 13 jaar", waarschuwt Snoek.

Evenement
Het gebeurt vaker dat McDonald's-restaurants in Nederland aan Halloween doen, maar het kwam nog niet eerder voor dat men samenwerkt met een bestaand halloween-evenement.

De Honig Halloween Nights vinden plaats op 12, 18 en 19 oktober. Belangrijkste pijler is The Temple of Sins, dat door de organisatie "het engste spookhuis van de Benelux" wordt genoemd. Tickets kosten 26 euro online en 27,50 euro aan de kassa.

ZIE OOK: Walibi Holland toont nieuwe decors van Halloween Fright Nights

Reacties