Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-fans nemen afscheid van PandaDroom: 'Keihard meezingen'

02-10-2019, 14.50 uur

Efteling-fans gaan volgende maand op geheel eigen wijze afscheid nemen van de attractie PandaDroom. Over een paar weken wordt de impopulaire 4D-film voor de laatste keer opgevoerd, tot grote opluchting van veel fans. Zij grijpen de sluiting aan voor een ludieke actie: massaal zingen.

Op Facebook verscheen het evenement 'Keihard 'In This Together' meezingen bij laatste dag PandaDroom'. Deelnemers zijn van plan om op zondag 3 november rond 20.00 uur mee te blèren met de allerlaatste keer dat de soundtrack van PandaDroom in de Efteling te horen zal zijn.

In de voorshow van de attractie klinkt al sinds 2002 het themalied In This Together van zangeres Trijntje Oosterhuis. "We mogen het afscheid van deze klassieker niet zomaar voorbij laten gaan!", schrijft organisator en Efteling-medewerker Rick Spring in 't Veld.

Refrein
Enkele honderden fans hebben aangegeven interesse te hebben om langs te komen. Zij hebben nog vierenhalve week om de songtekst uit hun hoofd te leren. Het refrein gaat als volgt: "We're in this together, forever. So lend a hand where a hand is needed, however small it seems. It doesn't matter, whatever. It's the little things that can change our lives and make it right."

Overigens heeft Trijntje Oosterhuis zelf nog niets van zich laten horen. In This Together werd gecomponeerd door John Ewbank, bekend geworden dankzij verschillende hits van Marco Borsato.

Belerend
PandaDroom wordt komend najaar voorzien van een nieuwe 4D-film van de Britse studio Aardman Animations, die wederom in het teken staat van de natuur. De nieuwe naam luidt Fabula. In plaats van een belerende boodschap over het milieu is dit keer gekozen voor een speels en vrolijk verhaal over een eekhoorn, een beer en zandkabouter Klaas Vaak. De samenwerking met het Wereld Natuur Fonds wordt stopgezet.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be