Efteling

Efteling-fans nemen afscheid van PandaDroom: 'Keihard meezingen'

02-10-2019, 14:50 uur | Reacties

Efteling-fans gaan volgende maand op geheel eigen wijze afscheid nemen van de attractie PandaDroom. Over een paar weken wordt de impopulaire 4D-film voor de laatste keer opgevoerd, tot grote opluchting van veel fans. Zij grijpen de sluiting aan voor een ludieke actie: massaal zingen.

Op Facebook verscheen het evenement 'Keihard 'In This Together' meezingen bij laatste dag PandaDroom'. Deelnemers zijn van plan om op zondag 3 november rond 20.00 uur mee te blèren met de allerlaatste keer dat de soundtrack van PandaDroom in de Efteling te horen zal zijn.


ZIE OOK: Efteling vervangt 4D-film PandaDroom: de eerste beelden

In de voorshow van de attractie klinkt al sinds 2002 het themalied In This Together van zangeres Trijntje Oosterhuis. "We mogen het afscheid van deze klassieker niet zomaar voorbij laten gaan!", schrijft organisator en Efteling-medewerker Rick Spring in 't Veld.

Refrein
Enkele honderden fans hebben aangegeven interesse te hebben om langs te komen. Zij hebben nog vierenhalve week om de songtekst uit hun hoofd te leren. Het refrein gaat als volgt: "We're in this together, forever. So lend a hand where a hand is needed, however small it seems. It doesn't matter, whatever. It's the little things that can change our lives and make it right."

Overigens heeft Trijntje Oosterhuis zelf nog niets van zich laten horen. In This Together werd gecomponeerd door John Ewbank, bekend geworden dankzij verschillende hits van Marco Borsato.

Belerend
PandaDroom wordt komend najaar voorzien van een nieuwe 4D-film van de Britse studio Aardman Animations, die wederom in het teken staat van de natuur. De nieuwe naam luidt Fabula. In plaats van een belerende boodschap over het milieu is dit keer gekozen voor een speels en vrolijk verhaal over een eekhoorn, een beer en zandkabouter Klaas Vaak. De samenwerking met het Wereld Natuur Fonds wordt stopgezet.ZIE OOK: Video: Efteling-fans vieren feest bij allerlaatste ritje in de Bob

Reacties