Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Dit najaar tientallen dino's in Duinrell

25-09-2019, 09.47 uur

Veel Nederlandse pretparken staan in oktober in het teken van Halloween, maar Duinrell gooit het over een andere boeg. Het Wassenaarse attractiepark grijpt het naseizoen aan voor een dino-evenement. Tot 1 november komen Duinrell-bezoekers enkele tientallen dinosaurussen tegen.

De prehistorische monsters staan verspreid tussen de attracties. Het gaat om metershoge bewegende figuren. Duinrell organiseert in oktober ook een educatieve speurtocht en een speciale fotowedstrijd. "Je vindt er bekende dino's zoals de Tyrannosaurus en Omeisaurus, maar ook minder bekende exemplaren zoals de Mosasaurus en Yangchuanosaurus", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Vorig jaar vond het evenement voor de eerste keer plaats, toen met twaalf dinosaurussen. "Dit keer hebben we maar liefst 21 levensechte dino's", aldus de voorlichtster. De activiteiten zitten inbegrepen bij de entreeprijs.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be