PortAventura World

Nieuwe horrorattractie in Spaans pretpark: spooktocht met honderd piraten

22-09-2019, 09.21 uur | Reacties

Het Spaanse pretparkresort PortAventura World presenteert dit najaar een bijzondere nieuwe halloweenattractie. Na zonsondergang wordt waterpark Caribe Aquatic Park getransformeerd tot een enorme spooktocht met piraten. Deelnemers maken een wandeling van één kilometer langs meer dan honderd verschillende acteurs.

De walkthrough-attractie, die La Isla Maldita wordt genoemd, duurt zo'n 35 minuten. Een los kaartje kost 10 euro. Bezoekers betalen 22 euro voor een Halloween Passport, ook geldig voor de drie spookhuizen Apocalipsis Maya, REC en Horror in Texas in het aangrenzende PortAventura Park.


ZIE OOK: Halloween Nights in Toverland met walkthrough-attractie door de bossen

Wie een bezoek brengt aan La Isla Maldita, moet ontsnappen aan boosaardige geesten van overleden piraten. Het decor bestaat onder meer uit scheepswrakken en een strand op een afgelegen Caribisch eiland. "Het is uniek in Europa", zegt een woordvoerder.

Weekend
De horrorbeleving is tot en met 17 november elk weekend geopend van 20.30 tot 22.30 uur, plus donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november. In die periode blijft het waterpark zelf dicht.ZIE OOK: Zombie-piraten teisteren donkere grottenstelsels in Disneyland Paris

Reacties