Holiday Park

Duits pretpark gaat voor het eerst open in de winter

21-09-2019, 19.50 uur | Reacties

Het Duitse pretpark Holiday Park zal voor het eerst ook in de winter toegankelijk zijn. Komende winter is het overdekte gedeelte Holiday Indoor geopend voor publiek, met zeven kinderattracties en enkele meet-and-greets. Dat heeft het park bekendgemaakt.

In Holiday Indoor staan kindermolens, speeltoestellen en een familieachtbaan. Er zijn ook een theatertje, een horecapunt en een souvenirwinkel te vinden. De winteropening vindt plaats in alle weekenden tussen 9 november en 28 maart, plus tijdens de schoolvakanties: 21 december tot en met 6 januari en 15 tot en met 23 februari.


ZIE OOK: Duits pretpark opent zeven nieuwe attracties

Het winterevenement duurt steeds van 10.30 tot 17.00 uur. Entreekaarten kosten 10 euro. Abonnementhouders mogen gratis naar binnen. De rest van het attractiepark blijft 's winters wel gesloten.

Plopsaland
Het concept is vergelijkbaar met het overdekte gebied Mayaland Indoor in Plopsaland De Panne, dat in de wintermaanden ook geregeld geopend is als de rest van het park dicht blijft.

Holiday Park hoort bij de Belgische Plopsa Group. De komende jaren wordt er zo'n 25 miljoen euro geĆÆnvesteerd in nieuwe attracties, opknapbeurten en een hotel.

ZIE OOK: Plopsa investeert 25 miljoen euro in Duits pretpark: nieuwe attracties, opknapbeurten en hotel

Reacties