Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Video: dit ziet de bestuurder van de Monorail in Attractiepark Slagharen

22-09-2019, 17.39 uur | Reacties

Hoe is het om de Monorail van Attractiepark Slagharen te besturen? Een nieuwe video brengt het volledige parcours van de attractie in beeld vanuit de cabine van de operator. Dat zorgt voor een bijzonder perspectief.

De achttien mintuten durende film werd gemaakt door YouTube-kanaal Cabview Holland Dutch Railways, bekend om filmpjes van Nederlandse treinen. Voor één keer maakten de videomakers een uitstapje naar het Overijsselse pretpark.

"Wie kan zich de schoolreisjes naar Slagharen niet herinneren?", luidt de videobeschrijving. "Hoogtepunt van elk bezoek was natuurlijk de Monorail. De medewerkers van Slagharen reageerden enthousiast toen Cabview Holland vroeg of de baan gefilmd mocht worden. Rijd mee en kijk hoe het park er tegenwoordig uitziet."

Verplaatst
De Monorail, gebouwd door Anton Schwarzkopf, opende in 1978. Er is één instapstation, gelegen in themadeel Jules Verne Adventureland. Het tweede station werd in 2015 verwijderd vanwege de komst van zwemparadijs Aqua Mexicana. Toen is de monorailbaan ook deels verplaatst.Reacties