Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: dit ziet de bestuurder van de Monorail in Attractiepark Slagharen

22-09-2019, 17.39 uur

Hoe is het om de Monorail van Attractiepark Slagharen te besturen? Een nieuwe video brengt het volledige parcours van de attractie in beeld vanuit de cabine van de operator. Dat zorgt voor een bijzonder perspectief.

De achttien mintuten durende film werd gemaakt door YouTube-kanaal Cabview Holland Dutch Railways, bekend om filmpjes van Nederlandse treinen. Voor één keer maakten de videomakers een uitstapje naar het Overijsselse pretpark.

"Wie kan zich de schoolreisjes naar Slagharen niet herinneren?", luidt de videobeschrijving. "Hoogtepunt van elk bezoek was natuurlijk de Monorail. De medewerkers van Slagharen reageerden enthousiast toen Cabview Holland vroeg of de baan gefilmd mocht worden. Rijd mee en kijk hoe het park er tegenwoordig uitziet."

Verplaatst
De Monorail, gebouwd door Anton Schwarzkopf, opende in 1978. Er is één instapstation, gelegen in themadeel Jules Verne Adventureland. Het tweede station werd in 2015 verwijderd vanwege de komst van zwemparadijs Aqua Mexicana. Toen is de monorailbaan ook deels verplaatst.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be