Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Peuter gewond tijdens rit in achtbaan op Hengelose kermis

20-09-2019, 18.07 uur

Op de kermis in Hengelo is vrijdagmiddag een meisje gewond geraakt. De peuter liep een hoofdwond op tijdens een ritje in de familieachtbaan Crazy Clown. Ze werd waarschijnlijk geraakt door een rail. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel.

Volgens de uitbaatster van de kermisattractie zaten de ouders in het bakje achter hun dochter. "Wij adviseren altijd ouders om naast het kind te gaan zitten", vertelt de exploitante aan dagblad Tubantia. "Daar gaan we vanaf nu beter op letten."

De achtbaan is gesloten voor een inspectie door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Die zal beslissen of en wanneer de Crazy Clown weer open kan. De kermisexploitante zegt zich geen zorgen te maken over de controle. "Het ligt niet aan onze attractie, die is goedgekeurd."

Turks
De Crazy Clown werd in 2015 gebouwd door de Turkse fabrikant Güven Lunapark.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be