Efteling

Efteling vraagt om hulp bij bouw nieuwe achtbaan

20-09-2019, 13.23 uur | Reacties

De Efteling schakelt de hulp van bezoekers in bij de bouw van een nieuwe achtbaan. Voor de aankleding van de familieachtbaan Max & Moritz, die komend voorjaar opengaat, wordt gezocht naar oude voorwerpen. Wie thuis handgereedschap of koekoeksklokken heeft liggen, kan de spullen schenken aan het attractiepark.

De rekwisieten zullen in en rond de attractie gebruikt worden als decoraties. "We zijn op zoek naar attributen om de attractie mee te decoreren en het verhaal tot leven te brengen", legt een woordvoerder uit.


ZIE OOK: Foto's: Efteling sloopt ingang van Bob

De Efteling zoekt specifiek naar handzagen, beitels, handboren en koekoeksklokken, maar ook hooivorken, schoffels en harken, originele koebellen met leren riemen, eenvoudige boerenkarren, karrenwielen en raderen in metaal, hout of kunststof. Het verhaal van Max & Moritz gaat over twee kwajongens die hun dorp onveilig maken.

Afhandeling
Wie denkt dat hij of zij kan helpen, stuurt een foto van het voorwerp naar [email protected] Dat kan tot 17 november, onder vermelding van telefoonnummer en woonadres. De Efteling neemt vervolgens contact op voor de verdere afhandeling.

Het is niet voor het eerst dat de Efteling een beroep doet op bezoekers bij de bouw van een nieuwe attractie. Tijdens de realisatie van achtbaan Baron 1898 - eind 2014 - vroeg men om mijnattributen en industriële gereedschappen.

ZIE OOK: Video: Efteling-fans vieren feest bij allerlaatste ritje in de Bob

Reacties