Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Honden kunnen twee maanden lang niet terecht in Disneyland Paris

20-09-2019, 17.48 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen de komende maanden geen hond meenemen. Normaal gesproken krijgen hondenbezitters de kans om hun viervoeter tijdens een dagje uit achter te laten bij het Animal Care Center, gelegen op de parkeerplaats. Het complex is voorlopig echter gesloten.

De hondenkennel wordt verbouwd. Op dit moment staat het exterieur in de steigers. Naar verwachting duurt de renovatie tot en met 15 november. In de tussentijd is er geen alternatief voorhanden. Bezoekers zullen hun hond dus thuis moeten laten. In de Disney-parken zelf zijn alleen hulphonden toegestaan.

Vorig jaar was het centrum ook al twee maanden dicht vanwege werkzaamheden.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be