Disneyland Paris

Uitleg van Disneyland Paris werkt op de lachspieren: 'Ik ga dit inlijsten'

18-09-2019, 09.20 uur | Reacties

Een uitleg van Disneyland Paris over het sluiten van een restaurant zorgt voor hoongelach op internet. In de Disney-parken zijn momenteel veel eetgelegenheden dicht. Wie op de officiële website zo'n restaurant opzoekt, leest de hilarische melding: "Om de wensen van onze gasten te kunnen blijven overtreffen, is dit restaurant vandaag gesloten."

Disney kiest er dus voor om een tegenvaller te presenteren als een gunst voor de bezoeker. Een Amerikaanse Disney-fan kwam niet meer bij toen hij de Engelstalige variant tegenkwam: "As part of our continuing efforts to exceed the expectations of our Guests, this restaurant is closed today." Hij plaatste een screenshot van de melding op Twitter. Zijn commentaar: "Ik ga dit inlijsten en aan de muur hangen."


ZIE OOK: Krankzinnig lange rijen bij restaurants Disneyland Paris

In een paar dagen tijd leverde het bericht over de merkwaardige gedachtekronkel honderden reacties en likes van Disney-fans op. "Hahahahaha, kan het nog Franser?", laat Jim Morris weten. "Wat is de logica?", vraagt ene Brian zich af. "Het restaurant moet wel héél slecht zijn wil je gasten een plezier doen met een sluiting."

Uitdaging
Disneyland Paris is berucht om een groot aantal gesloten restaurants. Bovendien zijn veel locaties maar een paar uur per dag geopend, zodat het scoren van een maaltijd rond etenstijd een enorme uitdaging is.

Wie nu de pagina 'Restaurants en bars vol magische momenten' op de Disney-site raadpleegt, ontdekt dat twaalf etablissementen dicht zijn: Cable Car Bake Shop, Colonel Hathi's Pizza Outpost, Disney Blockbuster Café, Fantasia Gelati, Fuente del Oro Restaurante, Last Chance Cafe, Pizzeria Bella Notte, The Coffee Grinder, The Gibson Girl Ice Cream Parlour, The Ice Cream Company, Toad Hall Restaurant en Walt's - An American Restaurant. Verder is ook burgerrestaurant Café des Cascadeurs niet toegankelijk. Disney-resorts in Amerika en Azië zouden zich ervoor schamen, maar in Parijs is het heel normaal.

Advies
De twitterende Amerikaan heeft nog wel een tip voor mensen die toch naar Disneyland Paris afreizen. "Mijn advies is altijd hetzelfde: ga ervan uit dat het park om 17.00 uur sluit. Dat is eigenlijk niet het geval, maar in de praktijk komt het op hetzelfde neer."

ZIE OOK: Disneyland Paris biedt excuses aan voor goede service: 'Had niet mogen gebeuren'

Reacties