Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nieuwe achtbaan Toverland na vijf weken gesloten

06-06-2012, 22.29 uur

De nieuwe spinning coaster van attractiepark Toverland blijft na de opening in oktober precies vijf weken lang in bedrijf. Daarna gaat de attractie weer dicht.

Als de weersomstandigheden het toelaten zou de baan van november tot en met maart wel degelijk kunnen draaien, maar Toverland kiest ervoor om de stekker er een paar weken na de openingsceremonie alweer uit te trekken.

In april 2013 wordt de coaster heropend samen met een nieuw themagebied waarin onder andere een grote wildwaterbaan komt te liggen. De bouwvergunningen voor deze Magische Vallei zijn intussen binnen. Het is nog onzeker of alle attracties tegelijk klaar zijn, omdat er nog uitgebreid archeologisch bodemonderzoek moet plaatsvinden.

De verwachtingen voor de Magische Vallei zijn hooggespannen. Niemand minder dan Efteling-goeroe Ton van de Ven (de bedenker van onder andere Fata Morgana en Droomvlucht) is een paar keer naar Sevenum gereden om Toverland van ideeën te voorzien.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be