Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk zoekt vrijwilligers om schoon te maken

15-09-2019, 14.59 uur

Het Dolfinarium in Harderwijk is op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten "voor een schone aarde". Op 21 september trekt een groep medewerkers Harderwijk in om de stad schoon te maken, ter gelegenheid van World Cleanup Day. Iedereen kan zich bij het initiatief aansluiten.

"Wij zorgen voor voldoende prikstokken, knijpers, handschoenen en vuilniszakken", laat het Dolfinarium weten. Men verzamelt om 09.00 uur bij de ingang van het park. De schoonmaakactie duurt van 09.30 tot ongeveer 11.30 uur.

Na afloop mogen de deelnemers een bezoek brengen aan het Dolfinarium. "Er worden speciale vip-stoelen gereserveerd." Op Facebook hebben zich tot nu toe acht mensen aangemeld.

Gevaar
Ook in het park zelf vinden verschillende extra activiteiten plaats naar aanleiding van World Cleanup Day. Zo krijgen bezoekers meer informatie over de plasticsoep, zwerfafval en het gevaar daarvan voor de oceaan en de dieren. Ook wordt er een kunstwerk gemaakt van flessendopjes.

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be