Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris kondigt nieuwe theatershow aan

10-09-2019, 19.44 uur

In Disneyland Paris gaat volgend jaar een nieuwe theatershow in première. Vanaf de lente van 2020 kunnen bezoekers van het Walt Disney Studios Park kijken naar een interactieve voorstelling met Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden.

De show komt op de plek van de kindershow Disney Junior Live on Stage, die afgelopen voorjaar voor het laatst te zien was. Het theater wordt Studio D genoemd. "Deze nieuwe beleving geeft de kleintjes de kans om mee te zingen en te dansen met hun favoriete personages", laat Disney weten.

De theaterzaal krijgt een steampunkthema, blijkt uit een ontwerp dat vandaag gepubliceerd werd tijdens een persconferentie. Een exacte premièredatum is nog niet bekendgemaakt.

Magician
In het Walt Disney Studios Park is nu ook al een show te zien met Mickey Mouse: de muzikale illusieshow Mickey and the Magician in het Animagique Theater.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be