Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling versoepelt regels: bezoekers mogen actiefoto's fotograferen

18-09-2019, 15.17 uur | Reacties

De Efteling gaat voortaan soepeler om met bezoekers die hun eigen actiefoto willen fotograferen. Tot nu toe was het absoluut niet toegestaan om een foto te maken van de beeldschermen met actiefoto's bij uitgangen van attracties. Sinds kort wordt dat echter gedoogd, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings.

"We gaan gasten er niet meer op aanspreken", legt de voorlichter uit. Verbodsbordjes bij de balies zijn weggehaald. "Medewerkers focussen op gasten die ze kunnen helpen aan een mooie ingelijste of digitale foto."

Wat ook meespeelt, is dat personeelsleden soms last hadden van agressieve bezoekers die er niet van gediend waren als ze berispt werden. Afgelopen zomer is om die reden nog een medewerker bij De Vliegende Hollander bedreigd, vertellen ingewijden aan Looopings.

Focus
De woordvoerder kan dat niet bevestigen. Hij houdt het op: "We kijken altijd naar manieren om de gastbeleving te optimaliseren. De focus ligt op de gasten die graag geholpen willen worden."

Tien attracties in de Efteling zijn uitgerust met een actiefoto. Dat zijn Symbolica, Droomvlucht, Carnaval Festival, Vogel Rok, Python, Joris en de Draak, De Vliegende Hollander, Baron 1898, Piraña en Fata Morgana. Verder is er een aparte fotostudio in de Game Gallery. Voor de techniek wordt samengewerkt met de Britse firma Picsolve.

Reacties