Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Extra weekend Halloween in Bobbejaanland

09-09-2019, 19.58 uur

Het halloweenseizoen van Bobbejaanland duurt een week langer dan gedacht. Eigenlijk zou het populaire horrorevenement plaatsvinden op veertien dagen tussen woensdag 16 oktober en zondag 3 november. Daar wordt nu een extra weekend aan toegevoegd, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

"De laatste jaren kent Halloween in Bobbejaanland een toenemend succes", zegt ze. "Daarom zijn we blij dat we de poorten nog een extra weekend open kunnen gooien." Het Vlaamse attractiepark zal ook toegankelijk zijn op zaterdag 9 en zondag 10 november.

Toegangskaartjes die eigenlijk tot en met 3 november geldig waren, kunnen ook in het laatste weekend gebruikt worden. In totaal telt de halloweenperiode van Bobbejaanland nu zestien dagen. Dat is twee dagen meer dan concurrent Walibi Belgium.

Zombie
Grote nieuwigheid dit jaar wordt spookhuis Yummy, gebaseerd op de gelijknamige Vlaamse zombiefilm. Vorig jaar werd het halloweenaanbod al uitgebreid met het haunted house Welp.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be