PortAventura World

Heldendaad: bezoeker grijpt vliegende telefoon uit de lucht tijdens achtbaanrit

05-09-2019, 12:02 uur | Reacties

Een bezoeker van het Spaanse pretpark PortAventura Park heeft onlangs een heldendaad verricht. Tijdens een ritje in de spectaculaire mega coaster Shambhala zag ene Sammy hoe een andere passagier een smartphone verloor. Vervolgens lukte het de knul om de vliegende telefoon uit de lucht te grijpen.

Als bewijs kocht Sammy bij de uitgang de onride-video van de rit, die hij op YouTube plaatste. "Ik ving de telefoon van een vreemde midden in de lucht in een achtbaan", schrijft hij trots. "Een persoon een paar rijen verderop liet een iPhone X vallen. Lang verhaal kort: ik greep hem."


ZIE OOK: Walibi Holland waarschuwt bezoekers: dit gebeurt er met je telefoon in de achtbaan

Het filmpje van de indrukwekkende actie is in korte tijd al honderdduizenden keren bekeken. Op de beelden is te zien hoe de dolblije jongen een medepassagier achter hem na afloop meermaals een high five geeft.

Snelste
Shambhala is één van de snelste achtbanen van Europa, met een topsnelheid van maar liefst 134 kilometer per uur. De 76 meter hoge coaster opende in 2012.ZIE OOK: Man aangevallen door duif in snelste achtbaan van Europa

Reacties