Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Heldendaad: bezoeker grijpt vliegende telefoon uit de lucht tijdens achtbaanrit

05-09-2019, 12.02 uur

Een bezoeker van het Spaanse pretpark PortAventura Park heeft onlangs een heldendaad verricht. Tijdens een ritje in de spectaculaire mega coaster Shambhala zag ene Sammy hoe een andere passagier een smartphone verloor. Vervolgens lukte het de knul om de vliegende telefoon uit de lucht te grijpen.

Als bewijs kocht Sammy bij de uitgang de onride-video van de rit, die hij op YouTube plaatste. "Ik ving de telefoon van een vreemde midden in de lucht in een achtbaan", schrijft hij trots. "Een persoon een paar rijen verderop liet een iPhone X vallen. Lang verhaal kort: ik greep hem."

Het filmpje van de indrukwekkende actie is in korte tijd al honderdduizenden keren bekeken. Op de beelden is te zien hoe de dolblije jongen een medepassagier achter hem na afloop meermaals een high five geeft.

Snelste
Shambhala is één van de snelste achtbanen van Europa, met een topsnelheid van maar liefst 134 kilometer per uur. De 76 meter hoge coaster opende in 2012.Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be