Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium geflest door Facebook-fans

05-06-2012, 02.22 uur | Reacties

Walibi Belgium slaat een enorme flater op Facebook. Het park wilde van de ruim 230.000 Facebook-fans weten wat hun favoriete attractiebestemming is. Dat is vragen om ongelukken: het zelfvertrouwen van Walibi werd binnen de kortste keren afgestraft.

Nagenoeg alle 'fans' brengen veel liever een bezoekje aan Bobbejaanland, Plopsaland, Bellewaerde, de Efteling, Duinrell en parken als Tibidabo in Spanje. Zelfs het ter ziele gegane Dadipark komt voorbij. In de bijna 150 reacties onder de post wordt Walibi Belgium verder afgezaagd.

Meer Walibi Belgium
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be