Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Halloween Nights in Toverland met walkthrough-attractie door de bossen

06-09-2019, 11.47 uur | Reacties

Bezoekers van Toverland kunnen komend najaar tijdens de Halloween Nights een nieuwe walkthrough-attractie ontdekken. Op acht avonden in oktober is in het Limburgse attractiepark de griezelbeleving The Witches Forest te vinden. Waaghalzen maken een tien minuten durende wandeltocht door een duister bosgebied in de openlucht, dat normaal gesproken niet toegankelijk is voor publiek.

De route loopt langs het grote meer naast het themagebied Avalon, waar de veertig meter hoge wing coaster Fenix staat. Toverland spreekt over "een behekst bos vol duistere rituelen en mistige slingerpaadjes". Over een aantal jaar moet op die plek een hotel gebouwd worden.

Naast The Witches Forest presenteert het park komend najaar twee vernieuwde spookhuizen. Het haunted house Screaming Swamp wordt getransformeerd tot Fear the Woods. Voorheen droegen bezoekers koptelefoons en blinddoeken. Dat zal dit jaar niet meer het geval zijn.

Poppen
Vorig jaar werd funhouse Villa Fiasko tijdens Halloween omgedoopt tot Villa Phobia. Daar komt dit jaar The Dollhouse. "Een gekke poppenmaker heeft er zijn intrek genomen", vertelt een woordvoerster. "Zijn poppen zijn levensecht." Doolhof Labyrinth of Hell wordt dit keer bevolkt door ratachtige wezens. De nieuwe naam luidt Trapped.

Wie niet in de spookhuizen durft, is alsnog niet veilig voor de in totaal honderd acteurs. Net als vorig jaar zijn er verspreid over het park vijf scare zones: Morgana's Frozen Souls, Shadows of the Sea, Cirque, DesTroy en Fiesta de los Muertos. De Halloween Nights worden rond 23.00 uur afgesloten met een vuurwerkshow.

Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be