Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn presenteert plannen voor Halloween 2019

04-09-2019, 15:56 uur | Reacties

Avonturenpark Hellendoorn maakt bekend wat bezoekers te wachten staat tijdens Halloween. Naast het traditionele familiefeest Heksendoorn - geschikt voor gezinnen met kinderen - keert het horrorevenement Screams terug. Daar hoeven dit keer voor het eerst geen aparte tickets voor gekocht te worden.

Screams vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 en zaterdag 26 oktober. Van 10.00 tot 17.00 uur is het Overijsselse pretpark geschikt voor kleine kinderen. Vanaf 17.00 uur laten de eerste griezels zich zien, gevolgd door een vuurwerkshow om 19.00 uur. Daarna gaat Screams officieel van start. Het evenement duurt tot 22.00 uur.


ZIE OOK: Dit zijn de nieuwe attracties van Avonturenpark Hellendoorn

Tot nu toe moesten bezoekers voor de Screams-avonden steeds een los entreekaartje kopen. Dat hoeft nu niet meer. "Dit jaar wordt Screams onderdeel van Heksendoorn: het park gaat tussendoor niet meer dicht", vertelt een woordvoerder. "Iedereen mag blijven hangen, al is het avondprogramma natuurlijk niet geschikt voor de kleintjes." Vrijdag start de voorverkoop. Abonnementhouders zijn nu ook de hele dag welkom, zonder bijbetaling.

Witches
De belangrijkste toevoegingen zijn het nieuwe spookhuis House of Witches en de scare zone Pirates Bay, in het vernieuwde piratengebied. Daar treedt ook een dj op. Verder keren de spookhuizen Horror Hotel en Death Lab terug. De scare zones Bloody Underground, The Ring en Zombie Escape zijn eveneens wederom van de partij.

"Door het aantal scare zones terug te brengen van zeven naar vier, hebben we meer tijd voor de bouw en kunnen we in de gebieden veel meer acteurs inzetten", zegt de woordvoerder. "Dat maakt het een stuk enger en intenser." Spookhuis House of Witches wordt gebouwd in een leegstaande winkel bij speelgebied De 3 Geheime Torens. In haunted house Horror Hotel worden twee scènes vernieuwd.

10 euro
Net als vorig jaar kost een kaartje voor een spookhuis 4 euro. Voor 10 euro mogen bezoekers alle drie de spookhuizen één keer bezoeken. Het Horror Hotel is ook tijdens de reguliere Heksendoorn-dagen geopend, maar dan tegen een gereduceerde prijs en met minder acteurs.

ZIE OOK: Avonturenpark Hellendoorn past halloween-evenement aan na klachten van gelovigen

Reacties