Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen opent overdekte ijsbaan al in oktober

04-09-2019, 17.08 uur | Reacties

Bezoekers van Attractiepark Slagharen hoeven dit jaar niet te wachten tot de wintermaanden om te kunnen schaatsen. De overdekte ijsbaan in het pretpark gaat al in oktober open, tegelijkertijd met de start van avondevenement Miracle of Lights. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

De gratis toegankelijke schaatsbaan is te vinden in het Western Village Theater. Vorig jaar werd de attractie pas in november geopend. "Nu zijn alle schaatsliefhebbers al welkom vanaf 3 oktober", laat de voorlichtster weten. "We vinden het heel gaaf dat we onze dag- en verblijfsgasten zo vroeg in het seizoen een ijsbaan kunnen aanbieden."


ZIE OOK: Overdekte ijsbaan nieuw in Attractiepark Slagharen

Slagharen blijft van 3 tot en met 27 oktober dagelijks open tot 19.30 uur. Daarna is het park alleen geopend in de weekenden en tijdens de kerstvakantie, steeds tot 17.00 uur. Op elke openingsdag in die periode staat Miracle of Lights op het programma. Het evenement bestaat uit een lichtjesparade gevolgd door een slotshow met lasers, fonteinen, projecties, muziek en vuurwerk.

ZIE OOK: Geen Halloween in Slagharen, maar wel dagelijks vuurwerk

Reacties