Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verdubbelt prijs van schietkraam

03-09-2019, 12.57 uur

Disneyland Paris blijft doorgaan met het verhogen van de prijzen. Ook het spelen van een schietspelletje is nu een stuk duurder geworden. Bij de schietkraam Rustler Roundup Shootin' Gallery betalen bezoekers geen 2 euro meer voor het afvuren van een paar virtuele kogels, maar 4 euro.

Dat ontdekte Disney-fansite ED92. De schiettent is te vinden naast mijntrein Big Thunder Mountain in themagebied Frontierland. Bezoekers schieten op verschillende doelen in een interactief westerndecor. Ze kunnen er niets mee winnen.

Disneyland Paris is niet vies van extreme prijsverhogingen. Eerder werden de tarieven voor de entree, de abonnementen en het parkeren al verhoogd, ondanks dat er al ruim vijf jaar geen grote nieuwe attractie is geopend.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be