Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen houdt zwembad onverwachts gesloten

02-09-2019, 15.55 uur

Het zwemparadijs van Attractiepark Slagharen blijft vandaag onverwachts gesloten. Eigenlijk zou waterpark Aqua Mexicana geopend zijn van 10.00 tot 20.00 uur. Vanochtend werd duidelijk dat bezoekers toch niet welkom zijn.

"Vanwege technisch onderhoud is Aqua Mexicana vandaag de gehele dag gesloten", staat in een melding op de website van Slagharen. Op Facebook is dezelfde boodschap verspreid.

"Het betreft technisch onderhoud dat naar voren is gehaald", vult een woordvoerster aan. "Dit vanwege zeer recente ontwikkelingen aan een klein deel van de zwembadvloer", vertelt de voorlichtster aan Looopings. Een beschermlaag moet hersteld worden.

Naar verwachting gaat Aqua Mexicana morgen gewoon weer open.

Walibi
Slagharen is niet het enige pretpark waar het zwembad voor complicaties zorgt. Gisteren was Aqualibi, het waterparadijs van Walibi Belgium, nog onaangekondigd dicht vanwege een "technisch probleem".

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be