Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Efteling onmiddellijk gestart met sloopwerkzaamheden bij Bob

02-09-2019, 19.26 uur | Reacties

De Efteling is vandaag onmiddellijk gestart met de sloopwerkzaamheden bij de Bob. Na het feestelijke afscheid op zondagavond stonden vanochtend om 06.00 uur bouwvakkers klaar om de ruim 34 jaar oude attractie te ontmantelen. De overdekte wachtrij is al weggehaald.

Ook enkele decoraties zijn verdwenen, waaronder het grote logo bij de ingang. Op verschillende plekken vinden graafwerkzaamheden plaats. Sommige muren zijn voorzien van grote rode kruizen. De afgelopen maanden werden al veel bomen gekapt. Verder is een stuk grond naast de lift geasfalteerd. Daar staan nu bouwunits.

Eind deze maand moet de oude Bob helemaal verwijderd zijn, zodat begonnen kan worden met de fundering van de powered coaster Max & Moritz. De dubbele familieachtbaan van de Duitse fabrikant Mack Rides gaat in het voorjaar van 2020 open.

Kwajongens
De nieuwe attractie draait om de kwajongens Max en Moritz, die voortdurend kattenkwaad uithalen in de omgeving. Ook de medewerkers op het bouwterrein zijn zo te zien al te grazen genomen door het brutale tweetal. Bouwvakkers dragen hesjes waar zogenaamd een briefje op is geplakt met de tekst "Ik ben koekoek!!!".Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be