Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Hansa-Park

Duits pretpark kiest voor derde vrijevaltoren en zevende waterbaan

05-09-2019, 17.43 uur | Reacties

Het Duitse pretpark Hansa-Park gaat niet voor de originaliteitsprijs. Volgend jaar opent het park een drop tower en een waterbaan. Beide attractietypes waren al ruimschoots vertegenwoordigd: in Hansa-Park staan nu al twee vrijevaltorens en zes waterbanen.

De nieuwe waterbaan, bedoeld voor gezinnen met kinderen, gaat Awildas Abenteuerfahrt heten. Het wordt aanvulling op de bestaande waterattracties Barracuda Slide, Störtebekers Kaperfahrt, Blumenmeer-Bootsfahrt, Wildwasserfahrt, Super Splash en Sturmfahrt der Drachenboote.

Afgelopen voorjaar opende Hansa-Park de hoogste drop tower van Europa: Highlander. Voor kinderen was er al de kleine variant Odins Luftreise. Daar komt in 2020 een nieuwe elf meter hoge toren bij: Awildas Ausguck. "Voor alle bezoekers die de voorkeur geven aan een snel en gevarieerd ritprogramma", staat in de beschrijving.

Klepel
Voor de uitbreiding moet de bestaande attractie Die Glocke wijken. Dat is een bizarre schommel vormgegeven als een gigantische bel, waarbij de inzittenden de klepel vormen. De attractie opende in 2008.

Meer Hansa-Park
Reacties