Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Scare Me

Halloween begint vroeg: eerste spookhuizen zijn al geopend

31-08-2019, 07.28 uur

Wie niet wil wachten tot oktober om Halloween te vieren, kan nu alvast terecht in Almere. Daar is vrijdagavond horrorevenement Scare Me van start gegaan, met drie spookhuizen, twee escape rooms en een horrorgame met lichtgeweren.

Het evenement wordt tot en met 28 september elke vrijdag- en zaterdagavond gehouden. De locatie is een overdekt evenemententerrein in stadsdeel Almere-Haven. "We doen dit al voor de achtste keer en het wordt steeds professioneler", vertelt organisator Perry Mulder aan Looopings.

Eén van de hoogtepunten is een spel waarbij deelnemers worden losgelaten in een hindernisparcours met killerclowns. Daar moeten ze attributen verzamelen terwijl ze achterna worden gezeten door de kwaadaardige figuren. Ook bijzonder is een haunted house met steeds wisselende looproutes, waardoor bezoekers al snel verdwaald raken.

Capaciteit
Tickets voor Scare Me kosten 19,95 euro op internet en 25 euro aan de kassa. De reguliere spookhuizen mogen daarmee onbeperkt bezocht worden. Vanwege de beperkte capaciteit moet voor de twee escape rooms enkele euro's bijbetaald worden. Het halloweenfeest duurt steeds van 19.30 tot 22.30 uur.

De meeste pretparken in Europa starten in oktober met de jaarlijkse halloweenactiviteiten.

Meer Scare Me
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be