Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Dit is de nieuwe directeur van Attractiepark Slagharen

30-08-2019, 09.15 uur | Reacties

Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft een nieuwe leider. Sinds het vertrek van Wouter Pops in mei zat het Overijsselse pretpark zonder algemeen directeur. Deze week is er een opvolger benoemd: Dave Storm (39).

Storm heeft veel ervaring in de gastvrijheidsindustrie. De afgelopen jaren was hij algemeen directeur van Hotel Mennorode in het Gelderse Elspeet. Daarvoor werkte hij als manager bij onder meer hotelgroep Sandton, recreatieconcern Libéma, hotelgroep Carlton, Landal GreenParks en Center Parcs.

De nieuwe Slagharen-baas heeft zin om op maandag 2 september te beginnen, vertelt hij in een persbericht. "Ik kijk ernaar uit om onderdeel te zijn van het team van het attractie- en vakantiepark." Hij wil het bedrijf "op professionele wijze naar de volgende fase brengen." Dat moet leiden tot "een verdere verbetering van de resultaten".

Waterpark
Wouter Dekkers - van eind 2014 tot begin 2019 directeur van Slagharen - was nauw betrokken bij het selectieproces. Hij zwaait momenteel de scepter over het Duitse waterpark Tropical Islands, net als Slagharen onderdeel van de Spaanse groep Parques Reundios.

Dekkers noemt zijn opvolger "energiek en ervaren". "Het park is volop in beweging en Storms deskundigheid, doenersmentaliteit en resultaatgerichte aanpak zijn daarbij zeer welkom. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij de juiste man op de juiste plaats is."

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties