Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland toont ontwerp voor nieuw Oostenrijks bouwwerk

01-09-2019, 11.05 uur

Toverland maakt werk van een nieuw kraampje in het park. Bezoekers kunnen zich binnenkort laten schminken bij een speciaal Oostenrijks huisje. Het gebouwtje komt te liggen in het overdekte themagebied Wunderwald. De naam luidt Karolien Müller's Schminkhaus & Atelier.

"Onze huidige schminkwinkel is al heel populair bij onze jonge gasten", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Met de komst van het gethematiseerde Schminkhaus maken we die ervaring nog magischer." In het huisje zullen ook accessoires verkocht worden.

Aan de toevoeging wordt een achtergrondverhaal gekoppeld dat samenhangt met de nabijgelegen Maximus' Blitz Bahn. "Karolien Müller is de nicht van Maximus Müller, de uitvinder van de Blitz Bahn", legt de voorlichtster uit. "Zij heeft medewerkers in dienst die een ster zijn in schminken."

Werkzaamheden
Aanstaande maandag starten de bouwwerkzaamheden, tegenover de Biergarten in Wunderwald. Naar verwachting kunnen de eerste bezoekers op 21 september terecht op de nieuwe locatie.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be