Disneyland Paris

Funderingen van nieuwe attractie Disneyland Paris worden zichtbaar

30-08-2019, 07:30 uur | ReactiesFoto: @SimonTAdventure

In Disneyland Paris is al het één en ander zichtbaar van een grote nieuwe attractie. Het Walt Disney Studios Park wordt uitgebreid met een interactieve darkride die in het teken staat van Marvel-superheld Spider-Man. Wie over de bouwschuttingen heen tuurt, kan de funderingen al zien liggen.

De Spider-Man-ride wordt de eerste grote nieuwe attractie in Disneyland Paris sinds de opening van Ratatouille: The Adventure in 2014. Op de oude locatie van Armageddon: les Effets Spéciaux verschijnt het hoofdkantoor van de Worldwide Engineering Brigade. Daar mogen bezoekers straks een nieuwe uitvinding testen die hen superkrachten geeft.


ZIE OOK: Disneyland Paris onthult details over nieuwe Spider-Man-attractie

Het bouwterrein bevindt zich tussen The Twilight Zone Tower of Terror en stuntvoorstelling Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular, die voorlopig gewoon te zien blijft. De nieuwe attractie wordt onderdeel van themagebied Avengers Campus, samen met een meet-and-greet-locatie en een Ant-Man-restaurant. Daarnaast krijgt de bestaande achtbaan Rock 'n' Roller Coaster een Iron Man-thema.

Onzeker
Over het openingsjaar van het Marvel-gedeelte bestaat nog onduidelijkheid. Vorig jaar vertelde een woordvoerder van Disneyland Paris dat de vernieuwde Iron Man-attractie "in 2020" zou openen. Dat lijkt nu allerminst zeker. "We openen het hele themagebied in één keer", luidt de nieuwe uitleg. "Wanneer is nog niet bekend."

ZIE OOK: Naam van nieuw themagebied Disneyland Paris bekend

Reacties