Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Funderingen van nieuwe attractie Disneyland Paris worden zichtbaar

30-08-2019, 07.30 uurBeeld: @SimonTAdventure

In Disneyland Paris is al het één en ander zichtbaar van een grote nieuwe attractie. Het Walt Disney Studios Park wordt uitgebreid met een interactieve darkride die in het teken staat van Marvel-superheld Spider-Man. Wie over de bouwschuttingen heen tuurt, kan de funderingen al zien liggen.

De Spider-Man-ride wordt de eerste grote nieuwe attractie in Disneyland Paris sinds de opening van Ratatouille: The Adventure in 2014. Op de oude locatie van Armageddon: les Effets Spéciaux verschijnt het hoofdkantoor van de Worldwide Engineering Brigade. Daar mogen bezoekers straks een nieuwe uitvinding testen die hen superkrachten geeft.

Het bouwterrein bevindt zich tussen The Twilight Zone Tower of Terror en stuntvoorstelling Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular, die voorlopig gewoon te zien blijft. De nieuwe attractie wordt onderdeel van themagebied Avengers Campus, samen met een meet-and-greet-locatie en een Ant-Man-restaurant. Daarnaast krijgt de bestaande achtbaan Rock 'n' Roller Coaster een Iron Man-thema.

Onzeker
Over het openingsjaar van het Marvel-gedeelte bestaat nog onduidelijkheid. Vorig jaar vertelde een woordvoerder van Disneyland Paris dat de vernieuwde Iron Man-attractie "in 2020" zou openen. Dat lijkt nu allerminst zeker. "We openen het hele themagebied in één keer", luidt de nieuwe uitleg. "Wanneer is nog niet bekend."













Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be