Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland verhoogt de prijzen: parkeren nu 12 euro

02-09-2019, 16.29 uur | Reacties

Plopsaland De Panne is vandaag iets duurder geworden. Verschillende tarieven van het Vlaamse attractiepark zijn onaangekondigd verhoogd. Zo kost een parkeerplek bij Plopsaland voortaan 12 euro in plaats van 10 euro.

Daarmee is parkeren bij Plopsaland nu bijna even duur als bij de Efteling. De twee andere grote pretparken in België vragen minder voor een parkeerplaats. Wie parkeert bij Walibi Belgium, moet 10 euro afrekenen. Bobbejaanland neemt genoegen met 8 euro per auto.

Verder kost een kaartje voor Plopsaqua, het overdekte waterpark van Plopsaland De Panne, vanaf vandaag geen 20 euro meer, maar 21,50 euro. Dat maakt Plopsaqua iets duurder dan de concurrentie. Het nieuwe Bellewaerde Aquapark, gelegen bij pretpark Bellewaerde, vraagt 21 euro.

Indoor
Ook de entreeprijzen van de twee overdekte parken Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden gingen plotseling omhoog, van 20 euro naar 21,50 euro per persoon. Normaal gesproken worden de tarieven van de Plopsa-parken bij de start van het seizoen verhoogd in plaats van na de zomer.

Reacties