Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Voor Efteling-bezoekers met stevige trek: de cheeseburger-pannenkoek

31-08-2019, 23.59 uur | Reacties

De Efteling heeft er een nieuwe delicatesse bij. In pannenkoekenrestaurant Polles Keuken wordt sinds kort een cheeseburger-pannenkoek geserveerd. Die bestaat uit gehakt, cheddar, ijsbergsla, augurk, rode ui, ketchup en mosterd.

De nieuwe snack is dagelijks vanaf 11.30 uur verkrijgbaar voor 13 euro. "Deze hartige seizoenspannenkoek is perfect als je stevige trek hebt", laat het attractiepark weten. "Het is het proberen waard." De pannenkoek blijft tijdelijk in het assortiment. Hoelang precies is nog niet bekend.

Eerder stond in het restaurant een bijzondere pannenkoek met frikandel speciaal op het menu. Die lekkernij heeft nu plaatsgemaakt voor de cheeseburger-variant.

Polles Keuken is te vinden op de Pardoes Promenade, tegenover Symbolica.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be