Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disney-prinses blijft lachen als kind over haar heen spuugt

27-08-2019, 08.02 uurBeeld: @dsnyhandicare

Zelfs het leven van een Disney-prinses gaat niet altijd over rozen. Dat heeft prinses Tiana, bekend van de animatiefilm The Princess and the Frog, afgelopen week aan den lijve ondervonden. Toen ze bezig was met een meet-and-greet in Disneyland Paris, moest een jong meisje plotseling overgeven.

Het braaksel van het kind kwam terecht op de iconische groene jurk van het Disney-personage. Terwijl omstanders schrokken, bleef de prinses in haar rol. Ze lachte vriendelijk en nam vrolijk afscheid van het meisje, waarna ze door medewerkers geƫscorteerd werd naar een ruimte achter de schermen.

"Een kind heeft over Tiana heen gekotst", schrijft een ontredderde Disney-fan bij een video van het voorval op Twitter. "Respect voor Tiana, die op dat moment gewoon bleef lachen."

De meet-and-greet vond plaats in themagebied Frontierland, bij mijntrein Big Thunder Mountain.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be