Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bob ontpopt zich tot drukste Efteling-attractie in allerlaatste openingsweek

27-08-2019, 12.33 uurBeeld: @SimonTAdventure

Wie deze week afscheid wil nemen van de Bob in de Efteling, moet wel wat geduld hebben. De klassieke bobsleebaan uit 1985 heeft zich ontpopt tot de drukste Efteling-attractie van dit moment. Bezoekers staan de laatste paar dagen geregeld veertig tot zestig minuten in de rij. Bij geen enkele andere attractie in het park is het drukker.

Veel nostalgici maken van de gelegenheid gebruik om nog één keer te wintersporten in de zomer. "We merken inderdaad dat de Bob deze dagen erg in trek is", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Natuurlijk willen veel gasten nog een laatste ritje maken."

Dat kan nog precies zes dagen. De Bob is bezig aan de allerlaatste openingsweek ooit. Op zondagavond sluit de attractie definitief. Daarna volgt de sloop. De bobbaan moet het veld ruimen omdat de attractie na 34 jaar versleten is.

Dubbel
Aangezien de oorspronkelijke fabrikant Intamin vandaag de dag geen bobbanen meer produceert, koos de Efteling voor een ander attractietype. De Bob wordt vervangen door een dubbele powered coaster met de naam Max & Moritz. In het voorjaar vindt de opening plaats.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be