Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Ant-Man krijgt eigen restaurant in Disneyland Paris

25-08-2019, 22.12 uur | Reacties

Marvel-superheld Ant-Man krijgt een eigen restaurant in Disneyland Paris. Dat heeft Disney zojuist officieel bevestigd. Bezoekers van het Walt Disney Studios Park kunnen over een tijdje een hapje eten bij Pym Test Kitchen. Het etablissement wordt onderdeel van het nieuwe themagebied Avengers Campus.

"Zoals Ant-Man en The Wasp zogeheten Pym Particles gebruiken om zo'n beetje alles te laten groeien en krimpen, gebruikt Pym Technologies de laatste innovaties om hetzelfde te doen met voedsel in dit restaurant", staat in een beschrijving.

Pym Test Kitchen vervangt het bestaande Restaurant des Stars in het oude themagebied Backlot. Aan de overkant wordt op dit moment gebouwd aan een interactieve Spider-Man-attractie. Verder krijgt de naastgelegen achtbaan Rock 'n' Roller Coaster een Iron Man-thema.

Paul Rudd
Ant-Man werd in 1962 geïntroduceerd als stripfiguur. Bij het grote publiek is het personage vooral bekend dankzij de gelijknamige film uit 2015 en het vervolg Ant-Man and the Wasp uit 2018. Verder kwam de superheld, gespeeld door acteur Paul Rudd, voor in Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame (2019).

Vorig jaar zomer brachten de hoofdrolspelers van Ant-Man and the Wasp nog een bezoek aan Disneyland Paris.

Meer Disneyland Paris
Reacties