Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris onthult details over nieuwe Spider-Man-attractie

25-08-2019, 22.59 uur

Benieuwd naar de nieuwe Spider-Man-attractie in Disneyland Paris? Disney heeft vanavond voor het eerst officiële beelden vrijgegeven van een interactieve darkride rond de Marvel-superheld. In de attractie, die binnen enkele jaren af moet zijn, worden bezoekers op een belangrijke missie gestuurd.

Ze zijn te gast bij de Worldwide Engineering Brigade (WEB), waar uitvindingen worden ontwikkeld die gewone mensen superkrachten kunnen geven. Eén daarvan is de zogenoemde WEB Slinger, een voertuig voor vier personen.

"Tijdens een open dag bij WEB mogen de aspirant-uitvinders deze innovatieve uitvinding testen", laat Disney weten. "Ze krijgen de kans om spinnenwebben te schieten, net als Spider-Man." Het bezoek verloopt echter niet zoals gepland. Spider-Man vraagt de gasten om te helpen bij het verslaan van op hol geslagen Spider-Bots: kleine robots in de vorm van spinnen.

3D-brillen
De afgelopen weken lekten al meermaals ontwerpen uit. Op één van de nieuwe concepten is de voorshow van de attractie te zien. Daarin speelt Spider-Man zelf de hoofdrol. Uit beelden van het transportsysteem blijkt dat passagiers straks 3D-brillen zullen dragen.

Het nieuwe Marvel-themagebied van Disneyland Paris, dat Avengers Campus gaat heten, zal verder bestaan uit een Iron Man-achtbaan, een Ant-Man-restaurant en een meet-and-greet-locatie.Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be