Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Jongen bijna verdronken onder bootje in de Efteling

29-05-2012, 14.36 uur

Vier jongens uit Den Bosch hebben vanmiddag een bootje van de Gondoletta in de Efteling laten kapseizen. Door moedwillig heen en weer te schommelen en op het dak te klimmen kregen ze het gevaarte omver.

Eén van de daders kwam vast te zitten onder de boot. Panikerende omstanders zagen hoe het joch bijna verdronk. Hij moest worden gereanimeerd op de naastgelegen spoorbrug. Ambulances brachten hem naar het ziekenhuis, de rest van het tuig is overgedragen aan de politie.

Inmiddels doet de recherche onderzoek in de buurt van de attractie. Geprobeerd wordt om de Gondoletta zo snel mogelijk weer open te krijgen.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be