Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium in het teken van computerspel Fortnite

24-08-2019, 20.14 uur

Walibi Belgium lift mee op het succes van computerspel Fortnite. Het Belgische pretpark staat deze maand op twee dagen in het teken van de wereldberoemde game. Vandaag en op vrijdag 30 augustus kunnen bezoekers daarvoor terecht in het grote Tiki-Theater, waar populaire spelers hun kunsten vertonen.

Zo zijn vandaag de professionele gamers Skyyart, Teeqzy en Mushway te gast, samen goed voor bijna drie miljoen YouTube-abonnees. Bezoekers kunnen zich online registreren om kwalificatiewedstrijden bij te wonen. Die worden vertoond op grote schermen. Ook kunnen gasten meedoen aan een loterij om de professionals uit te dagen.

Daarnaast vinden er meet-and-greets plaats. Verder is er een pop-up store met Fortnite-souvenirs. Het evenement duurt van 16.00 tot 22.00 uur. Er hoeven geen extra tickets voor gekocht te worden.

Fortnite, uitgebracht in 2017, kent wereldwijd zo'n 250 miljoen spelers.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be